Дніпропетровщина: почали ремонт 75,4 км найгіршої ділянки на М-04 Знам’янка - Луганськ - Ізварине

Йдеться про ділянку від межі з Кіровоградською областю до Криничанського поста поліції, яка пролягає територією П’ятихатського та Криничанського районів.

Що передбачено робочим проєктом?

  • ремонт асфальтобетонного покриття протяжністю 75,4 км;
  • після завершення робіт з укладання нового асфальтобетонного покриття будуть проведені роботи з нанесення дорожньої розмітки із застосуванням холодного пластику;
  • ремонт штучної споруди;
  • видалення чагарнику, укріплення узбіч;
  • встановлення дорожніх знаків та бар’єрного огородження;
  • відновлення автопавільйонів.

Наразі дорожники працюють на межі Кіровоградської та Дніпропетровської областей - видаляють поросль та виконують розкриття проїзної частини від нанесеного ґрунту.

Тендер на поточний середній ремонт згаданої ділянки оголошувався кілька разів - успішною виявилась лише третя спроба. Причина - блокування тендерів у АМКУ групою компаній, які пов’язані з Араїком Амірханяном.

Нагадаємо, що ремонтні роботи у 2020 році ведуться на двох напрямках - від Криничанського поста поліції до межі м. Дніпро та від Криничанського поста поліції до межі з Кіровоградською областю.

Підрядник: ТОВ «Автомагістраль-Південь».

Дороги державного значення Дніпропетровської області цього року оновлюємо за маршрутним принципом, а саме: Дніпро - Миколаїв, Дніпро - Кропивницький, Дніпро - Нікополь.

Водії, зверніть увагу на те, що рух громадського автотранспорту буде здійснюватися у реверсному режимі. Будьте уважними в місцях проведення робіт — дотримуйтесь швидкісного режиму та звертайте увагу на попереджувальні знаки.

За матеріалами Укравтодор

Дніпропетровщина: почали ремонт 75,4 км найгіршої ділянки на М-04 Знам’янка - Луганськ - Ізварине