Укравтодор розпочав роботи на 122,9 км міжнародної траси у Запорізькій області

30 квітня 2020 року розпочалися роботи з поточного середнього ремонту дороги М-18 на ділянці, в Василівському районі (с. Зелений Гай) Запорізької області.

У 2020 році на автодорозі М-18 Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта, планується виконати роботи з капітального та поточного середнього ремонтів, загальною протяжністю 122,9 км.

«Дорога М-18, яка з’єднує Харків із Півднем країни є одним з ключових маршрутів, що дійсно “зшиває Україну”. Вітаємо початок робіт та очікуємо завершення ремонту в цьому ремонтно-будівельному сезоні» – коментує Олександр Кубраков, Голова Укравтодору.

Комплекс робіт передбачає повністю відновити зруйновані ділянки, на окремих ділянках влаштувати укріплення основи методом регенерації, влаштувати вирівнюючий та верхній шари асфальтобетону, виконати усі заходи з безпеки дорожнього руху, відновити узбіччя.

На ділянці М-18 Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта км 323+006 - км 349+440 М-18 розпочалося фрезерування існуючого покриття.

Про які ділянки йдеться?

  • Роботи з капітального ремонту дороги планується виконати на ділянці від м. Запоріжжя у напрямку Дніпропетровської області через с. Матвіївка, с.Люцерна та с. Михайлівка, загальною протяжністю 17,6 км.
  • Капремонт мосту через р. Великий Утлюг, км 445 + 832 (Якимівський район), який є складовою вищезазначеної автодороги.
  • Роботи поточним середнім ремонтом на автодорозі М-18 буде проведено від м. Запоріжжя до м. Мелітополь по території Запорізького, Василівського, Михайлівського та Мелітопольського районів, загальною протяжністю 105,3 км.

За матеріалами Укравтодор